Spa by us

 

Spraytan

Hur läge håller färgen?

Vi har en naturlig cellförnyelse över hela kroppen vilket gör att färgen faller av med våra döda hudceller, färgen håller i ca 4-6 dagar, men du är som brunast under de första 3 dagarna. Färgen syns direkt, men intensifieras till sitt max inom 6-8 timmar.  Du förlänger och bibehåller färgen med That’so fina hemvårsprodukter. Till skillnad från vissa andra spraytan-system på marknaden blir man inte fläckig när färgen försvinner, och den kliar inte som vissa kan göra. Denna behandling är därför perfekt för dig som vill undvika skadliga UV-strålar, har sol-allergi, eller vill bli brun på en gång inför en fest eller annan tillställning.

Att tänka på innan behandlingen:

Peela kroppen noggrant dagen innan behandling eller på morgonen, (ej direkt i anslutning till behandlingen) glöm inte händer fötter och nacke. Vi rekommenderar en peeling kräm. Finns att köpa hos oss, eller använd den du har hemma.

Ha på dig oömma trosor eller så förser vi dig med engångstrosor. Gärna mörka lösa kläder, då ytliga färgpigment kan färga av sej. Försvinner dock i första tvätten.

Använd inte – deodorant, kroppslotion eller parfym samma dag som behandlingen. (Kan ge missfärgningar).

Make-up skall avlägsnas innan behandlingen, kan även göras hos oss. Ta gärna med egen hårsnodd eller liknande om du har långt hår.

Ta med paraply om det regnar, du riskerar annars att lösningen påverkas av vattnet och kan ge dig ett ojämnt intryck.

Att tänka på efter behandling:

Du får inte avlägsna lösningen – genom duschning, svettning eller regn inom 10 timmar.

Smörj dig noggrant minst en gång per dag för maximal hållbarhet. Produkter finns att köpa hos oss.

Använd mild dusch tvål.

Kan man sola med That’so’s Brun utan sol produkter?

Ja! De påverkar inte din solning eller din naturliga solbränna. När du solar ute så blir du brun på ett djupare hudlager än det din brun utan sol sätter sig på.

Färgar era brun utan sol produkter av sig?

Nej, våra produkter färgar inte av sig efter att produkten är absorberad och har torkat färdigt. Vänta gärna en stund med att klä dig efter att du applicerat din brun utan sol. Efter ca 20 minuter bör produkten har torkat helt och du kan ta på dig kläder men satsa på att använda mörka, löst sittande kläder av anledningen att skydda både din brun utan sol färg ifrån att bli ojämn och från att missfärga dina kläder.

Skulle färgen färga av sig så går det att tvätta bort. Brun utan sol-ämnen är dock ofta svårare att få bort ifrån syntettyger än exempelvis bomull där de ofta försvinner utan problem.Duscha av dig efter att färgen har nått sin färdiga färg, denna tid varierar mellan 1-6 timmar beroende på produkt. Detta minskar chansen att brun utan sol-produkten skulle färga av sig eftersom att det yttersta ”färgvisande” lagret försvinner. Efter att du duschat så är chansen väldigt liten att produkten färgar av sig. Vi rekommenderar att duscha av dig innan du går och lägger dig istället för på morgonen för att slippa att färgen färgar av sig på lakanen.

Hur får jag det mest långvariga och naturliga resultatet?

Vi rekommenderar att du börjar din brun utan sol-rutin med att skrubba bort gamla hudceller och torr hy som annars bidrar till att göra huden fläckig vid en brun utan sol-applicering.

Efter att du skrubbat kan du återfukta huden vilket också bidrar till ett jämnare resultat. Använd dig av en återfuktande bodylotion över hela området du har tänkt applicera brun utan sol på. Fokusera extra mycket på områden där huden ofta torrast så som knän, armbågar, fötter och händer. Annars kan dessa platser suga åt sig extra mycket färg. Duscha av dig efter att färgen har nått sin färdiga färg, denna tid varierar mellan 1-6 timmar beroende på produkt.

Hur ofta bör jag applicera min brun utan sol-produkt för att färgen ska hålla?

För de flesta räcker det med med att applicera produkten en gång i veckan för att upprätthålla färgen. Hållbarheten varierar mellan produkterna så håll utkik på produktbeskrivningarna om du vill vara helt säker, annars är ett säkert kort att testa sig fram eftersom att hur länge produkten håller ofta är individiuellt. Tränar du och sportar mycket eller duschar ofta så försvinner färgen ofta snabbare.

Kan jag använda era produkter när jag är gravid?

Ja, du kan använda That’so brun utan sol produkter när du är gravid och även våra self-tanningsprayer