Spa by us

 

kemiska peels

 

Enstaka behandlingar från 1200:- priserna varierar beroende på styrkan på peels samt antal lager. Vi gör alltid en konsultation i samband med Din behandling.

Förbättring och föryngring av huden där man med hjälp av olika syror avlägsnar döda hudceller och stimulerar nybildning av hudceller. Huden får ett fräschare, slätare och yngre utseende. Endast en konsultation kostar 200 kr, om du går vidare med en behandling så dras 200 kr av från behandlingspriset.

Vi erbjuder ett brett sortiment innehållande produkter av allra högsta kvalité,

Vårt sortiment inkluderar olika styrkor av :

Mjölksyra – 30% /35% /45% 900:-

en mild peeling som passar alla hudtyper och alla i fitzpatrickskalan. Denna behandling kan du göra regelbundet utan att du flagnar. Du kan även återgå till din normala hudvårdsrutin samma dag. Tillsammans med Cocoa Enzyme peeling för mer effekt 1200:-

Alpha/Beta peel – 30% mjölksyra 10% salicylsyra eller 40% mjölksyra 15% salicylsyra 900:-

Passar till en hud som är tilltäppt, har plitor, yttorr. Båda dessa är väldigt milda som passar alla hudtyper och alla i fitzpatrickskalan.

Dermafrost – 12,5% salicylsyra / 25% salicylsyra 1200:-

En peeling för dig med akne, finnar, pigmenteringar & åldrad hy med ojämnhudton. Vi skräddarsyr styrkan beroende på din hud kvalité.

Jessner – 14% Resorcinol, 14% mjölksyra, 14% salicylsyra 1500:-

Bra resultat på pigmenteringar. Passar upp till en fitzpatrick III

MandeliClear med Vitamin A accelerator – 7% resorcinol, 7%mjölksyra, 7% salicylsyra & 9% mandelsyra pris från 1700:- 

En modifierad Jessner peel som jobbar på pigmetneringar, jämnare hudton, fina linjer och rykor. Passar alla hudtyper upp till fitzpatrick IV. Typ III & IV måste förbehandling med rätt hudvårdsprodukter. kontakta oss för mer information.