Spa by us

 

jettplasma

 

– NÄSTA GENERATIONS PLASMALJUS ÄR HÄR!

JETT Plasma är den första och världens enda patenterade plasmaljusutrustning baserad på likström vilket ger möjlighet till både ablativ och icke-ablativ behandling i ett och samma sofistikerade instrument.

VAD ÄR JETT PLASMA?

JETT Plasma är en effektiv behandlingsmetod som utan kirurgi erbjuder ett brett urval av multifunktionella antiagebehandlingar, allt från eliminering av oönskade huddefekter såsom kärl, pigmenteringar, ytliga dyskromier, etc. till djupgående vävnadsuppstramning, s.k. Skin Tightening. Den minimalinvasiva metoden är en vetenskapligt beprövad teknik, som har påvisats speciellt effektivt, som icke-kirurgiskt ögonlockslyft (Blefaroplastik) och rynkreducering. Plasmaljusets gniststråle skapar en kontrahering av huden och återställer dess ”täthet” och eliminerar överflödig hud.

 

JETT Plasma levererar tydliga och långtidsverkande resultat med få eller inga oönskade sidoeffekter. Utrustningen har ett brett användningsområde för den professionella kliniken.
 
3 HANDHAVANDETEKNIKER
 
Dotting: Djupgående vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och eliminerar.
Scanning: Ytlig vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och lyfter.
Elektrofores: Vävnadsrevitalisering. Cellstimulerande plasmaflöde i kombination med inslussning av aktiva mesoterapeutiska ingredienser. Aktiverar, lyfter och rynkreducerar med långtidsverkande resultat.

 
Guld tip

För korrigering av ytliga dyskromier, hudförändringar (inkl. kärl och pigment) samt effektivt rynkreducerande- och vävnadsuppstramande effekt. Behandlingen erbjuder Blefaroplastik (både övre och undre ögonlockslyft) utan kirurgiska ingregg och har effektivt rynkreducerande effekt på ”rökrynkor”, etc.
 
Med JETT Plasma Medical utför vi både dotting och scanning vilket ger möjlighet att erbjuda en mer sofistikerad och individ-/områdesanpassad behandling. 

Dottingteknik
Med dottingteknik skapas punktvisa minimalinvasiva ytliga micro-”bränningar”. Bränningarna skapar lokal ökad kollagenbildning, kontraherar huden och verkar effektivt vävnadsuppstramande. Denna teknik är djupverkande och lämplig för reducering av markerade linjer och rynkor, samt reducering av överflödig hud vid t.ex. Blefaroplastik.
 
Scanningteknik
Med scanningteknik erbjuds ytlig minimalinvasiv resurfacing (ytslipning) som påskyndar cellförnyelseprocess, kollagenstimulerar för ökad fasthet och utjämning av struktur. Denna teknik lämpar sig vid ytligare åldersförändringar samt tunnare och/eller känsligare hudområden som t.ex. under ögonen.
 

 
Behandlingsområden:

ÖGONBEHANDLING

KÄRLBEHANDLING

PIGMENTBEHANDLING

YTLIGA DYSKROMIER

 
Kontraindikationer:

Graviditet
Metallimplantat i aktuellt behandlingsområde
Pacemaker, Holter blodtrycksmätare eller ECG
Andra elektriska implantat
Epilepsi
 

Priser:

Övre ögonlock 5500:-
Undre ögonlock 5500:-
Övre + under samtidigt 9000:-
 
Rynkreducering övre överläpp 4000:-
Rynkreducering överläpp/underläpp 6000:-
Rynkreducering munvinklar/hals 8500:-
 

Silver Tip:

 

Med JETT Plasma Cosmetic erbjuds en effektiv och djupverkande hudbehandling med s.k. Lift & Tight-effekt. Behandlingen reducerar linjer/rynkor, upprätthåller bindvävens fasthet och jämnar ut hudton. Effekten är omedelbart visuell och med långtidsverkande resultat.
 
Silver tippen arbetar med plasmaflöde och elektrofores.
Plasmaflöde för vävnadsuppstramning genom kollagen- och elastinstimulering.
Elektrofores för vävnadsrevitalisering genom aktiv inslussning av potenta mesoterapeutiska substanser.
 
Silver tippen reducerar fina linjer och rynkor genom att plasmaflödet hjälper till att stärka upp cellmembranet för att optimera cellfunktionen och därmed föryngra huden genom att stimulera kollagen- och elastin. Samtidigt slussar vi ned serum djupare i huden för att återfukta och ge en mer effektiv ”anti-age” behandling.
 
JETT Plasma Cosmetic passar alla hudtyper och årstider och kan individanpassas genom inslussning av specifika mesoterapeutiska substanser. Behandlingen ger inga oönskade sidoeffekter och kan komplettera andra behandlingsteknologier t.ex. Microneedling, Microdermabrasion och Kemiska Peels. Syftet är då att ge ökat resultat med långtidsverkande effekt.
 
Denna behandling kan erbjudas som enskild behandlingskur, vanligtvis 6 behandlingar 1 gång/vecka (med underhåll var 2-3 månad).
 
Fördelar:
– Reducerar fina linjer & rynkor
– Stramar upp huden
– Jämnar ut hudtonen

 
Priser:

Helt ansikte 1500:-
Helt ansikte kur 7500:-
Ögonbehandling 1000:-
Ögonbehandling kur 5000:-
Munbehandling 1000:-
Munbehandling kur 5000:-

Kontakta oss för konsultation och mer information.