Spa by us

 

 

Icke kirurgisk hud åtstramnings behandling för rynkor! Behandlingen Coax CRF ger dig en naturlig möjlighet att vrida tillbaka klockan på åldrande hud. Coax CRF bygger på den senaste tekniken för behandling av ansikte som behandlar slapp hy.

Alla typer av hud kan behandlas!

 

* Minskar linjer & rynkor

* gör huden fastare & spänstigare

* ökar produktion av kollagen och elastin i dermis.

 

Efter 3 behandlingar med Coax

 

Efter 3 behandlingar

 

Vid konsultationen kommer du tillsammans med din terapeut att bestämma vilken/vilka sorts och hur många behandlingar som behövs.


Under behandlingen kommer du att känna en värmande, hettande känsla då energin levereras ned i huden och till de underliggande vävnaderna. Behandling kan känns lite obehaglig p.g.a. värmeutvecklingen. Huden värms upp till strax över 40 grader för att stimulera en nyproduktion av kollagen i dermis.  I vissa fall kan en lätt rodnad uppstå. Detta är en normal reaktion. Resultat kan infinna sig direkt efter behandlingen genom att värmen gör att kollagen fibrerna drar ihop sig.

 

Det långsiktiga resultatet av behandlingarna infinner sig  2-6 månader efter avslutad behandlings kur. Under denna tidsperiod återbildas kollagen och elastin fibrerna som börjat reduceras redan efter 25 års ålder.

 

Applikatorn kyls ned före, under och efter behandlingen för att skydda hudytan från att bli bränd och för att göra behandlingen så behaglig som möjligt. Varje person har olika hög smärttröskel, därför varierar det hur mycket behandlingen känns från person till person. Det beror även på vilken energi som används under behandlingen. Styrkan på energin anpassas till varje patient och beror även på vilket område som skall behandlas.

 

Vilka är inte lämpade att göra behandlingen?

Människor som har väldigt känslig hud kan uppleva obehag i samband med behandlingen. Trots att det inte rapporterats att något hänt råder vi gravida kvinnor att vänta med behandling till efter graviditeten.

 

Kontra indikationer

 

–          Gravida eller ammande kvinnor

–          Metallimplantat

–          Pace-maker användare

–          Blödarsjuka

–          Hudförtunnande medicin

–          Hudsjukdom (herpes, psoriasis m.m.)

–          Keloid ärr

–          Myopathies (muskelsjukdom)

–          Cancer

–          Aktiva infektioner i kroppen

 

Behandlingarna görs fördelaktigt var tredje vecka.

Behandlingar i ansiktet med hudåtstramning rekommenderas i kur på 2-4 gånger.

Helt ansikte
4500:- kur 3ggr 10 800:-

Överdel (ögon & panna) eller underdel (kinder, mun & haka)
2500:- kur 3ggr 6375:-

Ögon
2000:- kur 3ggr 5100:-

Handrygg
2000:- kur 3ggr 5100:-

 

Vill du veta mer eller boka en tid ? Maila oss på info@spabyus.se eller ring 086112311