Spa by us

 

Januari erbjudande

 

Cocoa Enzym & Mjölksyrepensling 1200:-

Känns din hy glåmig och trött? Gör då denna fantastiska behandling och få tillbaka din lyster i vinter mörkret omedelbart!

Detta är en mild peeling som du inte flagnar av, den är behaglig och kan göras av på de flesta hudtyper (undantag för gravida & ammande)

Kom på din behandling i januari så bjuder vi dig på en härlig lifting mask – firming peptide mask som ger ditt ansikte ett direkt lyft!

Värde 350:-

Cocoa enzym peel, mjölsyre pensling & Oxygen RX 1995:- (ord 2595:-)

Den här behandlingar är för dig som behöver / vill ha allt!
Vi inleder behandlingen med en rengöring och cocoa enzym peeling för att få bort alla döda hudceller innan vi penslar på en mild mjölksyra. Denna syra är väldigt skonsam och kan användas på dom flesta hudtillstånd även en känslig hud. Mjölksyre peelingen återfuktar och jobbar på fina linjer, jämnar ut hudtonen och djuprengör. Den ger dig ingen flagnande effekt och då kan återgå till din normala hudvårds rutin direkt efter din behandling.

När vi nu tagit bort den hinnan som ligger lite som ett lager på huden så är det ett perfekt tillfället att syresätta cellerna. Vi lägger på en fluffig mask som sedan masseras in. Vi änvänder 3 olika aktivatorer under behandlingen som sprayas på huden för att jobba in de aktiva ingredienserna och maximera effekterna av syre. Du kommer få en direkt känsla av lugn och svalhet på huden och synliga resultat på rodnad, plitor och fina linjer.

Fransförlängning med Sandra

Nu börjar Sandra hos oss. Sandra har tidigare jobbat i Göteborg med fransförlängning och är nu uppe i Stockholm. Under Januari månad får du ett nytt set singel fransar för endast 1150:- (ord 1400:-) Eller ett nytt set volym fransar för endast 1350:- (ord 1600:-)

 
 
Uppge dessa erbjudanden i samband med bokning för att ta del av  priserna. Dessa går ej att kombinera med andra rabatter eller erbjudanden.
 

 

Riddargatan 3b
11435 Stockholm

086112311

info@spabyus.se