Spa by us

 

biotech

 

Biotec Signature Treatments

En unik behandlingskombination av aktiva ingredienser med 7 högkoncentrerade aktivatorer, formulerade för maximala resultat. Enkelt förklarat återladdar dom hudens energi för att öka hudens mottaglighet. Detta är en kombinationsbehandling med både hands on och avancerad teknologi.

 

BIOTEC Signature Treatment 60min

mån – fre 1795:-/ lör – sön 1995:-

Här väljer vi ut 2 teknologier från BIOTEC varvat med härliga aromatiska dofter, ansiktsmassage, handmassage, masker och avslutande produkter. Behandlingen skräddarsys i samråd med Dig som kund och kan även bokas som kur för mer långvariga resultat.

BIOTEC Signature Deluxe Treatment 90 min

mån – fre 2495:-/ lör – sön 2695:-
Här väljer vi ut 3 teknologier från BIOTECH varvat med Elemis härliga produkter. Behandlingen inkluderar ansiktsmassage, handmassage, masker och avslutande produkter. En fantastisk behandling för  wow-känsla. Din hud strålar och får maximalt med lyster! Den lämpar sig väldigt bra om man känner att man behöver en riktig boost-behandling, inför fest eller bröllop eller som alternativ till injektioner.

Du kan välja till en portömning på någon av dessa behandlingar 25min för 500:-

 

Lite om teknologerna i BIOTECH:

Ultrasonic Peel

Ultrasonic spateln använder piezoelektrisk ström som vilket ger 27,000 vibrationer per sekund genom ett kvarts/keramiskt huvud – löser upp orenheter, djuprengörande och exfolierar skonsamt hudytan för att eliminera orenheter och pigmenteringar. Stimulerar kollagenproduktionen för att minimera uppkomsten av fina linjer och påskynda blod- och lymfcirkulationen för att underlätta hudens läkningsprocess.

Microcurrent lift

Microcurrent är den enda estetiska teknologin som fysiskt kan öka hudens fasthet och tonus, med hjälp av små pulseringar av mikroström . Varje pulsering avspeglar kroppens egna naturliga elektriska impulser, vilket stimulerar hudens egna energi för att omskola och stärka muskelminnet för synbart fastare, mer definierade ansiktskonturer. Förbättrar produktionen av kollagen elastin och stimulerar mikrocirkulationen.

Light Therapy

Ljusterapi avger energi i form av rött eller blått ljus i de djupare hudlagren. Ljusenergi finns i varje nerv, cell, körtel och muskel av kroppen och avger sin egna unika frekvensvibration. Den specifika ljusvåglängden har en biostimulerande effekt på cellerna för att normalisera och återbalansera huden.

Rött ljus: stimulerar kollagenproduktionen, ökar cellförnyelsen och boostar mikrocirkulationen för att fylla ut och mjukgöra fina linjer för en känsla av fastare och fylligare hud.

Blått ljus: levererar en kraftfull antibakteriell effekt för att minimera bakterier. Mjukgör och lugnar, samtidigt som den verkar antibakteriellt och minskar rodnad.

Oxygen Infusuion

Oxygen therapy använder kraftfulla utbrott av tryckluft för att infusera huden med en kombination av 95% rent syre och utvalda högkoncentrerade aktivatorer för att synbart fylla ut fina linjer och öka hudens fasthet. Återställer hudens elasticitet, stimulera vävnadsreparation, återställa och återbalansera huden. Syreinfusionen levererar en fräsch, strålande och hälsosam hud.

Galvanic rejuventate

Galvanic är en tvåstegs behandling som samverkar synergiskt med positivt och negativt laddade jonerför att driva likaladdade, högkoncentrerade aktivatorer djupare ner i huden. Minimerar tecknen på åldradhud på grund av stress och trötthet – fina linjer, glåmighet, känslighet och blemmor.

Steg 1: kombinerar negativt laddade joner med aktivatorn, vilket resulterar i att de repellerar varandra vilket tvingar ut orenheter och rengör huden på djupet

Steg 2: både positiva och negativa joner appliceras på huden för att stimulera och omfördela hudens energi och vitalisera

 

Behandlingsförslag:

 
Radiance renew – Denna lystergivande behandling riktar sig mot en trött och glåmig hy. Ultrasonic peeling stimulerar avlägsnandet av döda hudceller, medan den galvaniska föryngrande strömmen återfuktar för en klarare och synbart strålande hy.
 
Line Eraser – Denna behandlar linjer och ger huden energi för optimal funktion med micropulseringar samt rött & blått ljus. Tillsammans med oxygen infusion ger den huden en väldigt fin finish. En kraftfull föryngrande och kliniskt bevisad behandling som effektivt jämnar ut rynkor och fyller ut fina linjer.
 
Firm-a-lift – Återupptäck ansiktets konturer med denna banbrytande kombination av microstimulering och galvanisk teknologi. Huden är synbart stärkt för tydligare konturer och en hud som är märkbart lyft.
 
Skin Resurfacer – Denna revolutionerande och kliniskt bevisade behandlingen adresserar hudton, blemmor och fina linjer för att förbättra hudens textur. Ultrasonic peeling, massage & ljus terapi levererar en hud som aldrig varit jämnare.
 
Blemish Control- En djuprengörande behandling som detoxar och reparerar skadad vävnad. Ultra sonic peel, galvaniskström avlastar och exfolierar. Kraftfulla antioxidanter lugnar, samtidigt som ljusterapi ger en klarare hy.
Till denna behandling rekommenderar vi en portömning för bästa resultat.
 
Sensitive Skin Soother – Denna rodnads dämpande behandling lugnar en känslig rektiv hud. Syreinfusion uppmuntrar till cellulär återhämtning medans rött ljus och lugnande antioxidanter förbättrar hudens förmåga att reparera sig själv. Resultatet är en lugn och lindrad hud.
 
Super Charger for Men – Behandlingen för antistress och anti trötthet till den manliga huden samtidigt som hudens dynamik förbättras. Ultrasonic peel och ljus terapi levererar en ungdomlig och jämn hud.