Spa by us

 

sparitualer

De lux by us (120 min)
mån – fre 2500:- / lör – sön 2700:-

Det optimala valet för dig som vill njuta till fullo och få en topp-tå behandling.

Vi inleder behandlingen med en underbar helkroppsskrubb som gör din hud sammetslen, sedan appliceras en återfuktande mjölkinpackning som gör huden len som silke. Under inpackningen får du en avslappnande skalpmassage.

Efter duschning får du en skön insmorning av en återfuktande bodylotion. Efteråt tas ditt ansikte omhand och vi skämmer bort dig med en lyxig SUBLIME SKIN behandling som innefattar rengöring, special masker för både ansikte och ögon som trollar bort torrhets linjer samt svullna ögon. Behandling ger din hy en fantastisk lyster!

Efter behandlingen serveras du en frukttallrik och en smoothie som du kan avnjuta i vår relaxdel. Lägg till 100:- så bjuder vi på ett glas mousserande vin.

Inled gärna din behandling med att komma till oss lite tidigare så att du kan utnyttja vår jacuzzi och börja komma ner i varv innan din underbara treat!

 

Spa by us (120 min)
mån – fre 2650:-/ lör – sön 2850:-

Du hälsas välkommen med varma handdukar doftandes av aromaterapi som sedan följs av en underbar  75 minuters helkroppsmassage.

oxygenbehandling

Efter denna härliga inledning utförs vår populära ”Madonnabehandling”. Ett hyaluronsyraserum slussas in i huden med hjälp av renat syre, för att ge huden maximal återfuktning. Effekten blir att det fyller ut alla torrhetslinjer och ger ett litet lyft till huden och ger dig en otrolig lyster och fräschör! Som perfekt avslutning får du en special ögonmask som ger pigga ögon.
Vi skämmer bort dina händer & fötter med en härlig skrubb, mask samt massage för att mjukgöra huden så att du får lätta fötter och alla spänningar försvinner.

 

Vill Du boka en behandling? Ring oss på 086112311 eller maila oss på info@spabyus.se

Besök oss gärna på Riddargatan 3b som ligger i centrala Stockholm.