Spa by us

 

ansikte

 

I alla behandlingar ger vi Dig tips och råd med hudvård som passar just Din hud om Du inte bor i Stockholm är Du välkommen att ringa oss för att få tips & råd.

 

Spa by us erbjuder ansiktsbehandling och hudvård i Stockholm med sköna behandlingar som klassiska ansiktsbehandlingar, resultatgivande ansiktsbehandlingar samt kemiska peelingar.

 

Vill Du ha en hudanalys eller en ansiktsbehandling ring oss på 086112311 eller maila oss på info@spabyus.se

SpaByUs08
 

Hudterapeutens val (75 min)
mån – fre 1595:- /lör – sön1795:-

Klassisk ansiktsbehandling där vi skräddarsyr hudvård efter Din hudtyp. Rengöring, hudanalys, peeling, porrengöring, brynplock, massage, mask samt avslutande produkt som passar din hy.
Classic facial 75 min, tailor-made after your skintype.

Deep Cleanse  (50 min)
mån – fre 895:- /lör – sön 1095:-

Perfekt för dig som vill få rengjord hy på djupet men som har begränsat med tid. Rengöring, peeling, porrengöring, mask (vid tid) samt avslutande kräm.

Perfect for those who want to get cleansed skin in depth but have limited time. Cleansing, exfoliation, pore cleansing, mask (at the time) and finishing cream.

Moisture  (45 min)
mån – fre 1095:-/ lör – sön 1295:-

En återfuktande och lystergivande behandling som både avlägsnar döda hudceller och ger ordentligt med fukt. Inleds med en enzym peel som avlägsnar döda hudceller, sedan lägger vi en mjölksyrepeel som återfuktar på djupet och ger mer långvarig fukt till huden. Avslutas med en återfuktande mask. 

Calming  (45 min)
mån – fre 1095:-/ lör – sön 1295:-

En lugnande och återfuktande behandling där vi först lägger en enzympeel för att luckra upp och avlägsna döda hudceller. Därefter gör vi en oxygenbehandling som syresätter, lugnar, bygger upp barriären och ger lyster, avslutas med en återfuktande mask.

The Oxygen Rx treatment can be used on any skin type. The germicidal action makes it extremely beneficial for acne. The lightening and vasoconstricting capabilities give instant results. The procedure is quick, easy and pleasant. The end result is clear and luminous skin with a feeling of firmness. Can be repeated as often as once a week (oxygen only). With the enzyme treatment included, it can be repeated once every third week.

Clarifying (45 min)
mån – fre 1095:- /lör – sön 1295:-

En uppklarande behandling som passar dig som vill ha extra klarhet och lyster. Rekommenderas att kombinera med en portömning. Först lägger vi en enzym peel för att avlägsna döda hudceller, sedan lägger vi en lättare kemisk peel som hjälper till att öppna upp tilltäppningar för en renare känsla. Avslutas med en mjölksyre/mandelsyra mask.

Lift & Glow (60 min)
mån – fre 1295:- /lör – sön1495:-

Ska du på fest? Eller vill du ha en ordentlig ”Quick fix” behandling som stramar upp huden och reducerar fina linjer och rynkor direkt, och dessutom ger en fantastisk lyster? Då är den här behandlingen perfekt, för det är precis vad den gör. Vi använder oss av Firming peptide masken som ger ett ordentligt lyft till ansiktet, efter endast en behandling. Avslutas med en vitamincocktail som masseras in i huden för att ge fukt och extra lyster.

Resurfacing by us (60 min)
mån – fre 1295:- /lör – sön1495:-

I denna behandling arbetar vi med en kombination av Circadias oxygen behandling, som syresätter, reparerar och arbetar anti-bakteriellt i huden, därefter lägger vi en A-vitaminpensling som jämnar ut hudtonen och hudstrukturen.
Direkt efter behandlingen har man ett väldigt fint glow, men man kommer att flagna 1-2 dagar efter behandlingen i ca 3 dagar. Flagningen är väldigt ytlig.
Passar väldigt bra för akne-ärr och aknepigmenteringar, eller för någon som vill ge huden nytt liv och en fräschare känsla. Funkar även bra om man har mycket tilltäppta porer.

Purifying (75 min)
mån – fre 1595:- /lör – sön 1795:-

En renande behandling som passar dig som har mycket inkapslade porer och orenheter. Först lägger vi en enzym peel för att avlägsna döda hudceller, sedan gör vi en ordentlig portömning. Behandlingen avslutas med 2,5% retinol tillsammans med en lugnande & djuprengörande mask som drar ihop porerna och jämnare hudton.

Face by us (80 min)
mån – fre 1695:- /lör – sön1895:-

En lyxigare behandling för den som vill få en ordentlig WOW-effekt efter en behandling.
Behandlingen inleds med en enzym peel för att luckra upp och avlägsna döda hudceller, därefter lägger vi en peptidmask som ger ett omedelbart lyft till huden och reducerar fina linjer och rynkor. Sedan gör vi en Madonna Intraceuticals behandling för att slussa ner serum djupare ned i huden och ger ordentligt med fukt och lyster.

 

Tillägg:

portömning                                                                              – 30 min, 450:-
frans & brynfärgning inkl plock                                                – 15 min, 350:-
massage (välj mellan skalp, dekolltage, nacke, händer)      – 15 min, 350:-
AHA pensling                                                                           – 15 min, 350:-
vitamin A pensling                                                                     – 15 min, 350:-
sheet mask                                                                                 – 15 min, 350:-
ögonbehandling                                                                            – 15 min, 350:-
babor fluids för extra lyster                                                           50:- /st

Circadia SWICH (75 min)
mån – fre 1495:-/ lör – sön 1695:-

Ett vetenskapligt genombrott som hjälper till att förbättra mitokondriell funktion och återställer hudens ungdomligt utseende. SWiCH ™ Dermal Rejuvenation System ger Dig en behandling som utöver de resultat som kan uppnås med icke-kirurgiska peels.

A scientific breakthrough that helps enhance mitochondrial function and restores skins youthful appearance. SWiCH™ Dermal Rejuvenation System gives the skincare practitioner a treatment that performs beyond the results achievable with non-surgical peels.
 

Elemis Pro Collagen Quartz lift Facial (75 min)
mån – fre 1295:-/ lör – sön 1495:-

Upplev den ultimata vetenskapen inom hudvård. En avancerad anti-age behandling för ansikte och ögon som motverkar tecken på åldrande, reducerar fina linjer och rynkor i ansiktet; stärker den tunna huden kring ögonen. Avkopplande massage med lyftande effekt kombineras med anti-age produkter för maximal effekt och upplevelse.

 

 

Besök oss gärna på Riddargatan 3b som ligger i centrala Stockholm.