Circadia är äntligen här!

Nu i januari lanserar vi några nya behandlingar från vårt nya favorit märke – Circadia.

Circadia är framtaget av en amerikansk läkare Dr Pugliese som spenderat flera år att forska om huden och hudens åldrande. Filosofin bakom Circadia – Circadian rythms/ dygnsrytmen är hur olika cellerna fungerar på dagen och på natten och hur vi med hjälp av rätt hudvård kan maximera effekterna av vår hemmavårds produkter. Under dagen exponeras vi för olika miljöföroreningar samt UV strålar som långsamt bryter ner DNAt i huden. På dagen ska man därför ha på sig produkter som hjälper till att skydda och stärka huden medan på natten ska hudvården jobba regenererande och läkande. I Circadia finns det tex 4 olika retinol produkter (Avitamin) som är bevisade en av de mest aktiva ingredienser inom antiage och hudföryngring, men dom har även en kräm som utvecklar sig som en retinol i huden för alla som är gravida/ ammande eller för någon annan anledning inte kan använda retinol. Detta är bara ett litet utdrag ur deras fantastiska produktsortiment!

I behandlingsväg har vi ett flertal spännande behandlingar som jag tycker att du ska prova dig igenom. Speciellt nu i gråa januari behöver huden extra mycket lyster och fukt.

Varför inte prova en Cocoa Enzyme peel med mjölksyra pensling? Den ger direkt effekt och gör att huden strålar. Om du har ätit osunt och känner att huden behöver lugnas kanske från utbrott (finnar & plitor) eller blossighet om du åkt skidor då borde du prova på kombinationen Cocoa enzyme m mjölksyra i kombination med Oxygen RX. Oxygen RX jobbar både kärlsammandragande och  är extremt lugnande så den passar en rosacea hud, eller en reaktiv hud men även en akne hud då den jobbar antiinflammatorisk.

Gå på våra erbjudanden och läs mer om våra prova på priser i Januari månad!

 

Det här inlägget postades i Erbjudande, Hudvårdstips och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera