L.A Facelift

Efter vår Dermapen advance kurs i Malmö förra veckan, har vi lagt till L.A Facelift på vår behandlings meny. Jag lovade ju er en uppdatering på förra veckans utbildning och här kommer den!
 
Dermapen kommer från Australien och det finns otroligt många olika liknande apparater på marknaden men många märken har samma tanke bakom bara olika märken och patent. Samlingsnamnet är microneedling och just det märketvi jobbar med är ju Dermapen.
 
Med dermapen görs tusentals små kontrollerade nålstick i huden på ett kontrollerat djup för att huden själv ska reparera och regenerera sig. Denna behandling görs på olika djup beroende på vad man vill behandla.
 
tex akne behandlar man ytligt ca 0,25 – 0,5 (väldigt individuellt!)man kan behandla akne stadie 1-3 så både en akne med pustler/ papler samt cystisk akne för att få in syre som då dödar bakterierna som håller aknen vid liv. Dessa bakterier och tillstånd ligger i epidermis som är översta hudlagret vilket är anledningen till att vi bara behöva behandla ytligt, det är absolut inte desto djupare desto bättre! Efter första behandlingen på akne kan det uppleva bli lite värre för att allt kommer ut men sedan efter ca 3 dagar så blir huden lugnare och jämnare samt mindre finnar. Den behandlingen kan man med fördel kombinera med kemiska peels för att få snabbare och finare resultat på finnarna.
 
Eftersom akne är väldigt speciellt då det finns många olika orsaker så konsulterar vi självklart innan behandling, vid allvarlig akne konsulteras även läkare innan någon behandling utförs.
 
Pigmenteringar ligger också ytligt i huden i epidermis så man jobbar på ett djup på ca 0,25 – 0,5 och tillsammans med ett serum jobbar den på hudtons utjämnande denna behandling kan även med fördel kombineras var 3:e vecka med IPL för ytlig pigmentering eller Dermapen Cryo (mer info kommer)
 
Vid behandling av rynkor, linjer, uppstramning vill man gå djupare i huden och få en lätt blödning.  Man vill komma ner på ett exakt djup så man vet att man behandlar i retikulära dermis så att kollagen stimulansen är perfekt! Eftersom huden blöder när man kommer ner till dermis så ser man lätt att man kommit rätt, det ska inte bli ett blodbad då man har gått för djupt men små prickar av blod ska komma upp för bästa resultat på kollagenet.
 
På föreläsningen fick vi se många före & efterbilder på den behandlingen som var i fokus som kallas L.A Face lift Även kallad Freddy Felix Tekniken som är en speciell teknik som stimulerar kollagen och elastin för ett ansiktslyft. Man behandlar hela ansiktet, halsen, dekolletaget bakom öronen samt i skalpen för att kollagenet ska stimuleras och huden ska stramas upp. Det rekommenderas 6 – 8 behandlingar med 6 veckor mellanrum för bästa effekt. Dessa behandlingar kan man såklart kombinera med andra behandlingar som IPL (pigment och kärl) kemisk peeing (hudutjämnande, eller andra fukt behandlingar för en ökad hyaluronsyra produktion och upp plumpning av huden.
 
Freddy Felix är känd i L:A i USA för att han behandlar alla stjärnor i Hollywood och får dom att se fräscha ut i huden samt att han är känd för att hålla kändisarnas hud spänstig.
 
Behandlingsplanen är individuell och tillsammans med din terapeut lägger man upp en behandlingsplan som passar just dig. Här kommer några videos så att du kan se hur behandlingen går till!
 

 

 

 

dermapen efter

Dagen efter behandlingen


 
Priserna på dermapen är

Ansikte 2500:-

Ansikte inkl hals 2900:-

Ansikte hals & Dekolletage 3300:-

L.A Facelift – ansikte, hals, dekolletage, skalp samt en madelsyra 4100:-
 

Ring eller maila gärna när du bokar behandlingen så vi kan gå igenom ev kontraindiktationer innan din behandling.

086112311 eller info@spabyus.se

 

Det här inlägget postades i Hudvårdstips, Spa by us händelser och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera