Elemis Biotech

Nya BIOTECH behandlingen är här från Elemis! Det är ett måste att prova för dig som älskar härligt avslappnande behandlingar med resultat.

Du väljer mellan 2 eller 3 olika funktioner på 60 eller 90 minuter. Vi skräddarsyr helt beroende på vad du vill ha för typ av effekt.
 
Biotech
 

Ultra Sonic :  

spateln använder piezoelektrisk ström som vilket ger 27,000 vibrationer per sekund genom ett kvarts/keramiskt huvud – löser upp orenheter, djuprengörande och exfolierar skonsamt hudytan för att eliminera orenheter och pigmenteringar. Stimulerar kollagenproduktionen för att minimera uppkomsten av fina linjer och påskynda blod- och lymfcirkulationen för att underlätta hudens läkningsprocess.
 

Microcurrent/ Muskel stimulering:

precis som det låter. Man går över huden med ett litet munstycke som kontraherar muskeln. De äldre apparaterna känner du hur muskeln drar ihop sig medan de lite nyare är lite mer som en vibration. Perfekt om du vill punkt behandla vissa områden som runt ögon och panna. Eftersom du specifikt jobbar med en muskel skickar kroppen dit extra blod och syre vilket gör att du får en direkt fräsch lyster på huden. Perfekt för dig som vill spänsta upp huden.
 

Galvanisk ström/ iontofores:

I över 50 år har man använt galvaniskt ström i ansiktsbehandlingar som gör att porerna blir mer mottagliga för kemiska substanser på huden som gör att cellenergin & cirkulationen ökar. Här används alltid ett serum i behandlingen som ökar fuktdepåer eller  jobbar antiage beroende på vad man vill ha som effekt. Skonsamt, skön, känns oftast bara lite pirrande på huden. Jättebra om du ha fuktfattig hy eller behöver en energi kick!
 

LED ljus:

Det röda ljuset stimulerar hudens celler och struktur. Ljuset stimulerar kollagen bildningen & ökar hudens förmåga att binda fukt. Den förbättrar även genomblödningen och näringsupptaget i blodkärlen. Passar perfekt för en trött hy som behöver en boost. En rökar hy eller för dig som varit sjuk och känner att du behöver komma tillbaka. Det blåa ljuset neutraliserar olika kemikalier som acne bakterien lämnar efter sig vilket gör att huden läks och acnen behandlas. Väldigt bra för en fet hy med finnar och plitor. Den lämnar även en väldigt fin matt hinna på huden!
 

Oxygen Infusion:

använder kraftfull tryckluft för att infusera huden med en kombination av 95% rent syre och utvalda högkoncentrerade aktivatorer för att synbart fylla ut fina linjer och öka hudens fasthet. Återställer hudens elasticitet, stimulera vävnadsreparation, återställa och återbalansera huden. Syreinfusionen levererar en fräsch, strålande och hälsosam hud.
 
På 90 minuters behandlingen kan du välja till att göra en portömning. Då blir behandlingen 2 timmar lång vilket är vår längsta härligaste ansiktsbehandling.
 
Ring 086112311 för att boka eller maila oss på info@spabyus.se
 
Den ligger även i online bokningen här.

Det här inlägget postades i Ansiktsbehandling och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera