Wow 

Vilket kalas!

Tack så mycket alla ni som var med och firade med oss! Tack igen alla fantastiska sponsorer som gjorde att vi kunde ge ut priser vid utlottning till alla som var där. Och tack för alla vackra blommor och presenter!


Och som vanligt (bortskämda som vi har blivit) hade vi otroliga goodiebags fullproppade med fantastiska produkter.

Ni fick bl.a. En full storlek av Yonkas  Vital defense kräm som är perfekt dagkräm för alla som jobbar framför datorerna. Ni fick även ett ansiktsvatten från Yonka, ett collagen serum från Mesoestetics, ett serum från iSClinical och en body wash från LCC, en fluid från Babor… som sagt helt fantastisk goodiebag! Tack ❤️

Jag testade även en ny funktion i appen. Ni som använder den flitigt har säkert sett att det finns ett scratch card. Det fungerar som en triss lott och det var väldigt roligt att få prova den ”live” på er alla!

Jag hoppas att ni hade lika roligt som vi hade, tack igen utan er är vi ingenting!


Många kramar Therese, Olivia, Stina & Melodie

Det här inlägget postades i Spa by us händelser och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera