Trygga barnen

Igår hade vi en väldigt härlig kvinna här vid namn Agneta Trygg. Jag träffade henne för första gången på en middag på Nobile för några veckor sedan där det pratades bla om hennes organisation Trygga Barnen och en annan välgörenhetsorganisation Hand in Hand.

 

Agneta är en otroligt passionerad och intressant kvinna hon är grundare till Trygga barnen som startades 2010 och är en icke vinstdrivande organisation. Deras syfte är att hjälpa barn, ungdomar, föräldrar och anhöriga i familjer med beroendeproblematik. Deras vision är att hjälpa barn och anhöriga att känna sig trygga och att når fram och tvätta bort den skam och den självanklagelse som finns hos barn med föräldrar med beroendeproblem.

Otroligt intressant arbete gör dom och det var väldigt roligt att träffa henne igen!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera