Tips inför Bröllopet!

SEction

Underbara sommartider brukar också innebära Bröllop!

 

Inför ett bröllop brukar det vara mycket att stå i och fixa, det man inte ska glömma bort är att stressa ner och ta hand om sig själv, så att man riktigt kan njuta av sin stora dag!

 

Hår och sminkning har man ofta tänkt på att boka, men något som verkligen kan rekommenderas är en djuprengörande ansiktsbehandling för den med obalanserad hy senast två veckor innan sitt bröllop, så att alla pormaskar och eventuella pliter kläms bort och huden blir ”ren” och fräsch! kombinera gärna med frans och brynfärgning med plockning så att en ljus franskant slipper glimta fram bakom mascaran och så att alla småhår plockas bort under brynen.

 

För dig som är mer torr i huden kan en ”madonna”-behandling definitivt rekommenderas för att ge den där extra lystern och fräschören! Gör den då gärna två dagar innan så att behandlingen ”sätter” sig perfekt! man syresätter huden och tillför ett hyaluronsyra serum som riktigt återfuktar,slätar ut torrhetslinjerna och tightar till huden. Den här behandlingen passar alla hudtyper, så självklart blir den även fin för en lite mer obalanserad hud.

 

Kombinera gärna med vår enerpeel-behandling och då väljer vi mandelsyran som även fungerar att behandla med under sommartid, den ger en jättefin lyster och fräschör och kickar igång cellförnyelsen och nybildningen av hyaluronsyra och kollagen och elastin under ett par månader efter din behandling. Tänk på att ej peela huden eller använda starkare avpeelande serum el liknande två veckor innan den genomförs.

 

Eller vår Baborboost behandling för dig som vill ha en lite ”mindre” behandling än ”Madonna”- behandlingen, ger otroligt fin lyster och fräschör med dess boostande fluids som vi masserar in i huden.

 

Kanske passa på att komma iväg båda två och koppla av lite på kombinerad massage och ansiktsbehandling i samma rum och avsluta med ett glas mousserande i jacuzzi?!

 

Ja alternativen är många och du kan självklart kombinera ihop de olika behandlingarna du har ”behov” av, så fixar vi ihop tiden åt dig!

 

Vi önskar alla er i giftas tagen en riktigt lyckad bröllopsdag!!!

 

 

bröllopsbildpar

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera